onsdag, mars 12

Come fly with me


Jag vill inte sitta på mitt kontor, jag vill bort, långt eller kort. Känna den pirrande känslan när man boardar ett plan, knör ner sig i flygplansstolen och låter piloten ta en till det där stället man önskat så länge att komma till. Landa på en ny flygplats, promenera och titta på staden och bara leva drömmen. Anything but this. Just nu är det fyra mål som jag inte kan slå ur huvudet:

Windhoek, Namibia. Afrika, namnet känns så avlägset. Min bästa kusin Linda bor och arbetar där, och jag är övertygad över att det skulle göra mitt sinne bra att få komma ner och leva lite enklare, lite spontanare, helt enkelt lite bättre?
Dublin, Irland. Jag älskade Glasgow och tror att systerön måste vara minst lika trevlig och gemytlig. Ett stenkast från Göteborg med lågprisflyg, måste bara hitta tiden.
New York, USA. Inte så originellt, men vem vill inte se världsstaden där nästan det mesta händer?
Rom, Italien. Jag vill sitta på ett litet skamfilat café och titta på hetsiga italienare, dricka underbart kaffe och frossa i italiensk mat. Jag vill gå på stan och titta på alla fina inhemska designhus och känna en pust av la dolce vita.

2 kommentarer:

Karin sa...

Åh, don't get me started.. :(

Tobias sa...

Pax för att åka med! Och när ska vi hinna med Antibes igen, det är ju tradition nu! Eller?