lördag, januari 2

Nyårsmeny 2009

Bilder kan dröja lite, men det var helt fantastiskt! Bästa vännerna och finaste maten. Femstjärnigt.

1 - Friterade ostron med ostronmajonnäs
Champagne Wanted

2 - Hjortcarpaccio med lagrad ost, havtornschutney och ruccola
Ale, Innis & Gunn

3 - Halstrad pilgrimsmussla med bälte av kallrökt skinka och skinkchips, toppad med passionsfrukt
Riesling Tegernseerhof

4 - Kungskrabba med smörsås på rostad räkfond
Riesling Stoneleigh

5 - Fasan med sherrygelé och gräddkokt brysselkålsblad
Pinot noir Mercurey

6 - Gravad och varmrökt abborrefilé med löksymfoni
Rosé
Réserve de Bonnet Rosé

7 - Strutsfilé med rotfruktsterrine och rödvinssås på oxsvansfond
Cabernet sauvignon
Havana Hills

8 - Urval av ostar med päron- och ingefärsmarmelad
Portvin
Smith Woodhouse

9 - Chokladfondant med hallonreduktion
Porter
Slottskällans Imperial Stout

Inga kommentarer: