lördag, augusti 2

Why red?

Bror och jag verkar ha fått samma shopping-gen. Igår gick vi lös på outleten Freeport, och mitt största fynd var höstskor från Whyred (samma modell som snygga Annie har). Skinn, skinn, skinn - dom är mjuka som en dröm.

14 kommentarer:

Johanna sa...

De där provade jag i torsdags, just de svarta, de är supersköna och sååååå snygga. Bra köp, jag väntar till lönen i augusti sen blir de även mina.

Maria sa...

Vad roligt :) Jag valde mellan dom här svarta och dom gråa med träklack.. och för halva outletpriset, då kunde man ju inte säga nej :P

Karin sa...

jättefina maria! (y)

Maria sa...

tack karin! <3

ak sa...

Superfina, verkligen. Vad fick du punga ut med för dem om man får vara så nyfiken?

Maria sa...

ak: visst får man det. jag hade sån tur att dom var på halva priset, på outletpriset - så det blev 50% av 900, som känns skamligt billigt :O 450 kronor mot 2300 som det stod att originalpriset var..

ak sa...

Herregud ett sånt kap! Grattis.

Maria sa...

Tack ;) Ibland lönar det sig att ha stora (40) fötter! Det var nämligen bara det som fanns.

lejnox sa...

angående "why red" jag hörde några butiksbiträden snacka om det igår, att det faktiskt finns ett nystartat märke som nu heter så. dotterbolag till whyred tyckte jag de sa. rätt kul om det faktiskt stämmer.

Maria sa...

Whyred heter ju just Whyred efter en intervju med Roland Hjorts morfar, där morfadern (som var konstnär) fick frågan om sin favoritfärg. När han svarade röd, så sa intervjuaren "Why red?"..

Roligt om det kommer ett systerbolag, men då kanske dom kan hitta på något lite roligare namn? ;)

Mona sa...

Å vad läckra.. precis min kopp té!

Fåfängan sa...

Så snygga! Jag provade dem på Vingåkers Outlet men köpte dem aldrig. Vad fick du ge för dem?

Maria sa...

tack igen :) som sagt (i kommentar ovanför) så kostade dom bara 450 kronor.. whyred-butiken hade 50% på allt på Freeport outlet!

Scheyenne Zigzag sa...

very jättehot